Een uitvaartkist en afscheidsritueel voor baby’s

In samenwerking met ontwerpster Eveline Schram hebben we een uitvaartkist voor baby’s ontwikkeld.

Dit babykistje heet De Levensboom. Eveline: “De boom groeit richting de hemel, langs de zon, de maan en de sterren. Vergezeld door vogeltjes, die ook symbool staan voor engeltjes.”

Samen de uitvaartkist van een kindje, broertje of zusje beschilderen verbindt ouders, broertjes en zusjes en heeft een positieve invloed op rouwverwerking. Deze bewuste en creatieve activiteit ondersteunt gesprekken en emoties.

Praktische informatie

Product en prijs

  • De babykist “De Levensboom” van Kleurjekist is een klein formaat populieren houten uitvaartkist, speciaal ontwikkeld voor (stilgeboren) baby’s. De formaten zijn 40cm en 60cm.
  • De bekleding is van ongebleekt katoen en het kistje wordt geleverd met verfspullen.
  • De prijs van deze uitvaartkist is € 415,94 incl. btw*.

*Is dit een onmogelijke uitgave? Kijk eens op de website van Stichting Verbonden Stilte (voorheen Stichting Felice). Zij helpen ouders die geconfronteerd worden met het verlies van hun jonge kindje.

Bestellen

Neem telefonisch contact met ons op om de babykist “De Levensboom” te bestellen of mail ons om meer informatie te ontvangen.

Ophalen of verzenden

De babykistjes zijn beschikbaar in maat 40cm en 60cm. In overleg verzenden we de kist – inclusief verfspullen – via MyParcel naar het gewenste adres.

  • Myparcel 2 tot 3 werkdagen.
  • Ophalen het babykistje kan ook worden opgehaald in Rotterdam.

Maakproces en levertijd

Als de kistjes niet (meer) op voorraad staan, dan duurt het maakproces 1 tot max. 2 werkdagen.