Hoe werkt Kleurjekist?

1. De mogelijkheden

Kleurjekist levert een complete uitvaartkist met acht verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Van figuratief tot symbolisch en abstract. Ook is het mogelijk om het ontwerp van bijvoorbeeld “Sterrenkijken met …” aan te passen.

2. Contact opnemen

Kleurjekist levert direct aan families en via alle uitvaartondernemers en -verzekeringen. Neem telefonisch contact met ons op (010 – 236 73 32). We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 en 18:00 uur.

3. Bespreken en bestellen

Samen bespreken we de mogelijkheden. Als er kinderen bij betrokken zijn, dan versturen we met liefde en indien gewenst een aantal kleurplaten na.

4. Bezorging

Alle uitvaartkisten staan op voorraad in Rotterdam en worden van daaruit direct bezorgd door heel Nederland en België. Dagelijks  – ma t/m za – tussen 8:00 en 17:00 uur.

5. Inclusief verfspullen

Er wordt een tas met schilderspullen meegeleverd. Deze tas bevat acrylverf in de primaire kleuren en zwart/wit, kwasten en mengbakjes.

6. Bomen ter nagedachtenis

In samenwerking met Trees for All planten we per geleverde uitvaartkist nieuwe bomen, ter nagedachtenis aan de overledene. Zo geven we de natuur terug wat we van haar hebben gevraagd.

7. Prijs en betaling

Alle uitvaartkisten (standaard model) zijn € 1.144,- inclusief btw* en bezorging door Nederland.

Meer informatie vind je bij veelgestelde vragen.

*Aan deze prijs kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen zijn afhankelijk van stijgende grondstofkosten en inflatiecorrecties.

Tip! Maak foto’s

De uitvaartkist van een overleden dierbare beschilderen is een bijzondere activiteit. We adviseren om veel foto’s te maken, van zowel de activiteit als van het resultaat. Een fijne herinnering voor later.

Op zoek naar een fotograaf? Neem contact met ons op, we denken graag mee.

Wil je de brochure van Kleurjekist ontvangen?

We hebben een digitale brochure ontwikkeld met informatie over de werkwijze en de mogelijkheden van Kleurjekist. Wil je deze ontvangen? Laat hieronder je contactgegevens achter. We versturen de brochure binnen een werkdag via e-mail.